UTB Industry richt zich op de internationale overname - going concern en/of ontmanteling - van complete fabrieken en machineparken in de zware industrie (voornamelijk Metaal, Kunststof en Rubber, Voedingsindustrie en Chemie). Daarnaast koopt UTB Industry roerende en onroerende zaken op in situaties van deconfiture en bovendien is een interventie bij een fusie of overname mogelijk.

Totaalpakket

UTB Industry levert een totaalpakket van diensten. Dit betekent dat we het volledige overnametraject uit handen nemen, van het demonteren van het machinepark tot en met het schoon opleveren van de locatie c.q. het productieterrein.

Divers aanbod

UTB Industry beperkt zich niet tot de aankoop van bepaalde materialen of onderdelen. Het gehele machinepark wordt van u overgenomen, eventueel inclusief het onroerend goed. Ook de voorraad kan op uw verzoek volledig worden aangekocht. Daarin maakt UTB Industry geen onderscheid in grondstoffen en halffabricaten. Zowel papier, rubber, metalen, staal (ferro en non-ferro) als andere producten kunnen deel uitmaken van de overname.

Gecertificeerde bedrijven

UTB Industry werkt voor de demontage en oplevering van uw pand en productieterrein uitsluitend samen met gecertificeerde bedrijven. Deze bedrijven werken volgens nationale milieuvoorschriften en wettelijke regelgeving.

Met UTB Industry haalt u een daadkrachtige partner in huis. UTB Industry maakt zich daarbij hard voor een passende oplossing in de vaak lastige omstandigheden van een deconfiture. Een oplossing waarmee alle partijen tevreden terugkijken op de interventie van UTB Industry.